محمد صداقت کارشناس مرکبات سازمان جهاد کشاورزی فارس از برداشت یک میلیون و ۳۶۰ هزار تن از این محصول خبر داد. محمدجواد عرب گفت: مهمترین خواص این محصول تامین ویتامین سی و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن است، همچنین در درمان سرماخوردگی و دفع سموم بدن و تقویت قلب و کمخونی میتواند نقش داشته باشد. وی افزود: مهمترین مرکبات فارس پرتقال، لیموترش، لیمو شیرین، نارنگی و نارنج است که در سطح ۵۸ هزار هکتار رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است. عرب خاطرنشان کرد: مناطق مرکباتخیز استان شامل جهرم، فسا، داراب، کازرون، قیر و کارزین، لار و لامرد، زریندشت، خرامه و خفر است که برداشت آن از نیمه شهریور با ارقام زودرس شروع میشود .