به گزارش تابناک چهارمحال و بختیاری، عنایت کلیج ظهر امروز در حاشیه افتتاح یک واحد نانوایی پخت نان با آرد کامل، گفت: طرح پخت این نوع نان برای اولین بار در چهارمحال و بختیاری انجام میشود، رنگ این نان تیره است و تمام مواد مغذی و معدنی بدن را تامین میکند که نشان از کیفیت آن است.
رئیس گروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پوست گندم حاوی منیزیم، پتاسیم، فسفر و ویتامینهای گروه ب است که در سلامت و بهبود دستگاه گوارش، کاهش وزن و تناسب اندام، کنترل قند خون و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است.
وی اضافه کرد: اگر سبوس به صورت جداگانه به آرد اضافه شود، علاوه بر اینکه بهداشتی نیست مانع از جذب آهن و ریز مواد مغذی به بدن میشود.
کلیج تاکید کرد: اگر گندم سبوسگیری نشود، هیچ فرقی از نظر ارزش غذایی بین جو و گندم نیست.