کد خبر: ۲۴۸۹۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱ 19 April 2015

در روز جهانی بهداشت و آغاز هفته سلامت، جشنواره غذاهای گندمی در آموزشگاه شهید آدمی ابرکوه برگزار شد.

به گزارش تابناک یزد به نقل از سرو ابرکوه، ایمنی مواد غذایی به طور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و نیاز به تقویت سیستم های ایمنی مواد غذایی بیش ازپیش درمیان کشورها دارد.

به همین دلیل است که سازمان جهانی بهداشت، موضوع سال 2015 را ترویج بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (سفره )قرارداده است .

جشنواره غذا با موضوع "گندم" در آموزشگاه شاهد شهید عبدالرحمن آدمی با همین هدف و تحقق شعار جهانی "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره " برگزار شد.

در این جشنواره انواع شیرینی جات ابرکوهی نظیر ترحلوا، چنگال سین، نان شیرین و انواع کیک در معرض نمایش قرار گرفت.

همچنین انواع آش ها نظیر: آش انار، آش اسفندی، آش رشته نیز در کنار دیگر غذاها چهره تغذیه بهداشتی و سرشار از ویتامین های ارزشمند را به نمایش گذاشت.

انواع شامی، مسقطی، ماکارونی و انواع نان نیز با استقبال بازدید کنندگان مواجه شد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :