ریيس اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعي ميبد:
ریيس اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعي ميبد گفت: آموزش سلامت روان در بين جوانان و نوجوانان اهميت بسزايي دارد چرا كه نوجوانان و جوانان سرمايه هاي كشور هستند و به عنوان پدران و مادران آينده شناخته مي شوند، بنابراين سلامت روان آنها نه تنها براي خود شخص بلكه براي جامعه و نسل آينده نيز حائز اهميت است.
کد خبر: ۶۷۳۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۴ 27 October 2018

«سيد احمد علائي» در كارگاه آموزشي سلامت روان ويژه جامعه كار و تلاش ميبد با بيان اين كه اين اداره در راستاي آگاه سازي كارگران و كارفرمايان شهرستان اقدام به برگزاري كارگاه هاي آموزشي متعدد نظير آسيب هاي اجتماعي، مهارت هاي زندگي، بورس و سهامداري، آسيب هاي شبكه هاي مجازي در سال 97 نموده است، گفت: اين اداره در نظر دارد با برگزاي برنامه هاي ورزشي و آموزشي ويژه جامعه كار و تلاش ميبد در راستاي سلامت جسم و روان كارگران شهرستان اقدام نمايد.

«فرزانه حسيني» مشاور و كارشناس اين دوره آموزشي نیز با اشاره به نقش آگاهي عمومي از ابعاد مختلف سلامت روان در بهبود زندگي فردي و خانوادگي گفت: شناخت تفاوت هاي فردي بين زنان و مردان و آگاهي از روحيات، خلق و خو و تفاوت هاي فردي نقش بسزايي در بهبود كيفيت زندگي اجتماعي و خانوادگي افراد دارد.

وی با اشاره به شعار سال سلامت روان با عنوان «سلامت روان جوانان و نوجوانان، جهان در حال تغيير» و تاثير شادي و نشاط در سلامت روان نوجوانان و جوانان گفت: خانواده يكي از كانون هايي است كه تاثير مهمي در ترويج استفاده از مهارت هاي سالم زندگي دارد و والديني كه فاقد مهارت هاي مفيد و سالم زندگي هستند با عدم تامين الگوي مناسب براي فرزندان، مشكلات عديده اي را در آينده براي آنها بوجود مي آورند.

حسيني با تاكيد بر اين كه آگاهي خانواده ها از ويژگي هاي روانشناختي نوجوانان نقش مهمي در شكل دهي عزت نفس و در نهايت سلامت روان آنها دارد، خاطر نشان كرد: يكي از راه هايي كه كمك مي كند تا جوانان و نوجوانان در مسير صحيح زندگي قرار گيرند و به راحتي از پس مشكلات فرا رو برآيد آشنايي و شناخت شاخص هاي بهداشت روان شامل روابط عاطفي، مديريت استرس، كنترل خشونت، شناخت تفاوت هاي زن و مرد و آشنايي با شيوه هاي زندگي سالم است.

وي با بيان اين كه بهداشت و سلامت روان كمك مي كند تا افراد زندگي بهتري داشته باشند، اظهار کرد: اجراي برنامه هاي شاد و متنوع در خانواده ها و تعيين زماني خاص براي باهم بودن اعضاء خانواده و اجراي برنامه هاي شاد و متنوع موجب ارتقاء شاخص هاي سلامت روان در بين نوجوانان و جوانان و همبستگي بيشتر خانواده ها مي شود.

گفتني است، در اين دوره آموزشي كه با حضور بيش از 140 نفر از كارگران شهرستان ميبد در محل مسجد النبي شهرك صنعتي جهان آباد ميبد برگزار شد، حضار علاوه بر آشنايي با مولفه هاي سلامت روان و راه هاي ارتقاء آن به بحث و تبادل نظر در مباحث ارائه شده پرداختند.

 

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :