مدیر آب‌وخاک جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه قصد وزارت جهاد کشاورزی افزایش این ظرفیت 340 میلیون به بیش از 700 میلیون مترمکعب است، گفت: این مقدار یعنی بیشتر از تمامی سدهای استان که پیش از انقلاب و بعد از انقلاب احداث شده است.
کد خبر: ۷۱۲۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۴ 07 February 2019

مدیر آب‌وخاک جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه قصد وزارت جهاد کشاورزی افزایش این ظرفیت 340 میلیون به بیش از 700 میلیون مترمکعب است، گفت: این مقدار یعنی بیشتر از تمامی سدهای استان که پیش از انقلاب و بعد از انقلاب احداث شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سیمرغ، عصر روز گذشته با حضور مدیر آب‌وخاک جهاد کشاورزی مازندران سه پروژه افتتاح لاینینگ طرح تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی روستای رکن‌کلا به طول 15 کیلومتر با اعتبار 800 میلیون تومان و روستای جمال‌کلا به طول هفت کیلومتر با اعتبار 400 میلیون تومآن‌همچنین افتتاح پروژه مرغداری 20 هزار قطعه‌ای بخش خصوصی به بهره‌برداری رسید.

امام‌جمعه سیمرغ در مراسم افتتاح پروژه‌های جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر و تسلیت ایام فاطمیه، اظهار کرد: این روستا آماده برای خدمات بیشتر است که امیدواریم پنج کیلومتر باقی‌مانده از ادامه پروژه اجرایی شود.

حجت‌الاسلام محمدباقر یوسفی با اشاره به اینکه کارهای خوبی طی سال‌های اخیر در این روستا و شهرستان انجام‌شده است، تصریح کرد: دشمن موفقیت خود را در تحریم اقتصادی می‌بیند که خودم و همه را دعوت به صبوری و استقامت می‌کنم.

*‌ 260 هکتار از اراضی که استعداد طرح تجهیز و نوسازی دارند

مجتبی حبیب‌نژاد فرماندار سیمرغ در ادامه این مراسم ضمن تسلیت ایام فاطمیه، اظهار کرد: اقدامات مؤثری در عرصه کشاورزی شهرستان اتفاق افتاد.

وی افزود: دو مؤلفه حائز اهمیت در حوزه کشاورزی آب‌وخاک است که علی‌رغم همه مسائل در برخی نقاط استان سیمرغ به جهت شرایط خاص اقلیمی این دو مؤلفه را به‌طورکلی دارا است.

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه مشکلی در خصوص تأمین آب شهرستان نداریم و از خاک بسیار حاصلخیز هم بهره می‌بریم، تصریح کرد: در تمام فصول سال مجموعه عزیزان کشاورز شهرستان فعال هستند.

این مسؤول با تأکید بر اینکه شاخصه دیگر این شهرستان در پراکندگی جمعیت است و 60 درصد جمعیت شهرستان در روستاها زندگی می‌کنند، گفت: تثبیت جمعیت روستاها یکی از سیاست‌های دولت است که باید تحقق پیدا کند و در صورتی این امر اتفاق می‌افتد که دولت خدماتی در روستاها داشته باشد.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه خوشبختانه با حمایت‌های همه‌جانبه مجموعه جهاد کشاورزی اتفاقات خوبی در شهرستان رخ داد، اظهار کرد: سال گذشته افتتاح بزرگ‌ترین پروژه تجهیز و نوسازی شمال کشور را با حضور وزیر محترم جهاد کشاورزی داشتیم.

وی ادامه داد: 260 هکتار از اراضی که استعداد طرح تجهیز و نوسازی دارند در شهرستان باقی‌مانده که مطالعات اولیه و نقشه آن‌هم تهیه‌شده است که قول دادیم در سال جاری این طرح تجهیز و نوسازی به اتمام برسد تا تنها شهرستان سبزی باشیم که همه اراضی شالیزاری که استعداد اجرای طرح تجهیز و نوسازی رادارند طرح تجهیز و نوسازی صورت گرفته باشد.

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه انتظار داریم در حوزه اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی شهرستان به مجموعه شهرستان کمک کنید تا در سال 98 این جشن با حضور همه کشاورزان عزیز در سطح شهرستان برگزار شود، تصریح کرد: امیدواریم امسال هم مانند سال‌های گذشته از خدمات ارزنده در حوزه کشاورزی برخوردار شویم.

این مسؤول در پایان گفت: دولت در دهه فجر سال جاری 17 میلیارد تومان پروژه در سطح شهرستان را به بهره‌برداری رساند.

*‌ افزایش ظرفیت آب‌بندان‌های مازندران به 700 میلیون متر مکعب

فرزین فرهادی مدیر آب‌وخاک جهاد کشاورزی مازندران در ادامه این مراسم ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر، اظهار کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه کشاورزی بسیار وابسته بودیم و مملکت برای تهیه مایحتاج روزانه خود محتاج به‌صرف درآمد نفتی برای واردات محصولات غذایی بود.

وی افزود: کل تولید محصولات بخش کشاورزی در سال 57 حدود 20 میلیون تن بود اما در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیش از 125 میلیون تن تولید بخش کشاورزی است که شعار ما می‌توانیم را باور کرده و به خودکفایی رسیدیم.

مدیر آب‌وخاک جهاد کشاورزی مازندران بابیان اینکه استقلال سیاسی بدون استقلال غذایی میسر نیست، تصریح مرد: این سیاستی است که همه دولت‌ها پس از انقلاب اسلامی داشته‌اند.

وی ادامه داد: یکی از سیاست‌های جهاد کشاورزی در حوزه توسعه تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری است که باعث افزایش راندمان در این حوزه می‌شود همچنین در مسئله آب و روش‌های نوین آبیاری و انتقال آب اقدامات بسیار خوبی در افزایش بهره‌وری آب و کاهش مصرف آب انجام‌شده است.

فرهادی با تأکید بر اینکه قول می‌دهم عملیات لاینینگ کانال‌های انتقال آب در شهرستان و مناطقی که تجهیز و نوسازی انجام‌شده است به صد در صد برسد، اظهار کرد: دولت این آمادگی را دارد که عملیات تجهیز و نوسازی را در هر منطقه‌ای که آمادگی وجود داشته باشد انجام دهد.

وی افزود: یکی از بزرگ‌ترین مسائل ما لایروبی و بهسازی آب‌بندان‌ها است که در سطح استان حدود 17 هزار هکتار وجود دارد که در شرایط کنونی حدود 340 میلیون مترمکعب آب را ذخیره می‌کند.

مدیر آب‌وخاک جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه قصد وزارت جهاد کشاورزی افزایش این ظرفیت 340 میلیون به بیش از 700 میلیون مترمکعب است، تصریح کرد: این مقدار یعنی بیشتر از تمامی سدهای استان که پیش از انقلاب و بعد از انقلاب احداث شد.

وی ادامه داد: این موضوع همت شما کشاورزان، بهره‌برداران و بخشداران محترم را می‌خواهد که فرم‌های تحویل جهاد شده را تکمیل کنند.

فرهادی بابیان اینکه برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی این است که طی دو سال این ظرفیت‌سازی را برای آب بندان‌ها ایجاد کند، اظهار کرد: همه شما می‌دانید چاه‌هایی که کشاورزان به دلیل بحران آب حفر کردند به دلیل برداشت بی‌رویه رو به شوری است و با توجه به اینکه به دریا نزدیک هستیم حرکت آب دریا به سمت چاه‌ها باعث می‌شود خاک حاصلخیز در درازمدت از بین برود.

وی در پایان گفت: این اقدام جهاد کشاورزی در بخش شیلات، گردشگری و کشاورزی می‌تواند کمک کند که انشاالله بتوانیم این نوید را برای سال 98 و 99 برای کشاورزان داشته باشیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :