تماس با ما
|
خبرنامه
|
پیوندها
|
جستجو
|
آرشیو
|
آب و هوا
|
اوقات شرعی
|
RSS
بهروز شده در: ۱۱:۰۴
يکشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۳
Sunday 07 July 2024
صفحه نخست
استانها
استان ها
آذربایجان شرقی
آذربایجان غربی
اردبیل
البرز
اصفهان
ایلام
بوشهر
تهران
هرمزگان
چهارمحال و بختیاری
خراسان جنوبی
خراسان رضوی
خراسان شمالی
لرستان
مازندران
خوزستان
زنجان
سمنان
سیستان وبلوچستان
فارس
قزوین
قم
کردستان
کرمان
کرمانشاه
کهکیلویه و بویراحمد
کیش
گلستان
گیلان
مرکزی
همدان
یزد
تابناک
بابینندگان
تماس با ما
خبرنامه
پیوندها
جستجو
آرشیو
آب و هوا
اوقات شرعی
نظرسنجی
RSS
نسخه اصلی
فارس
»
اقتصادی
پ
برداشت انجیر در فارس شروع شد
برداشت انجیر از 45 هزار هکتار انجیرستان های استان فارس آغاز شد .
کد خبر:
۷۲۳۲۷
تاریخ انتشار:
۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۸
05 August 2015
تابناک فارس به نقل از واحد مرکزی خبر:کارشناس مسئول سازمان جهاد کشاورزی فارس پیش بینی کرد : امسال 35 هزار تن انجیر در این استان برداشت شود.
مرتضی ذکی پور افزود : شهرستان های استهبان ، نی ریز ، داراب و جهرم مهم ترین مراکز تولید این محصول در فارس است .
استان فارس 50 هزار هکتار باغ انجیر دارد که 45 هزار هکتار آن بارور و بقیه نهال است.
استان فارس با تولید متوسط سالانه 33 هزار تن محصول انجیر خشک ، نخستین تولیدکننده انجیر در کشور است.
برداشت انجیر تا نیمه مهر ماه در استان فارس ادامه دارد .
به گفته مدیر جهاد کشاورزی استهبان ، این شهرستان با 23 هزار هکتار باغ انجیر، مقام نخست تولید کمی و کیفی این محصول را در کشور به خود اختصاص داده است .
بوستانی افزود : 75 درصد انجیر خشک استهبان به کشورهای چین، هند، مالزی، ارمنستان و تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود .
در استهبان پنج واحد فرآوری و بستهبندی انجیر به صورت کارگاهی محصولاتی چون شربت، مربا، سرکه، مسقطی، بیسکویت، کیک، کلوچه و پودر انجیر تولید میکنند .
انجیر دارای ارقام مختلفی است که 98 درصد آن رقم سبز و 2 درصد نیز ارقام متی (matti)، سیاه، شاه انجیر و رونو (rono) است.
این محصول دارای ویتامینهای A ،B ، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است.
بازگشت به بالای صفحه
0
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
بلیط هواپیما شیراز
پربازدیدها
پربحث ترین عناوین