کد خبر: ۸۰۶۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۵ 18 December 2019

حبیب اله رنجبر با اشاره به اینکه گندم منبع مهمی از کربوهیدرات بوده و مصرف آن باعث دریافت مواد مغذی مختلف و فیبر غذایی می‌شود گفت: ۱۲۳ هکتار از زمین های نور به کشت گندم اختصاص دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نور افزود: امسال ۲۱ تن بذر گواهی شده گندم به وسیله مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان بین بهره برداران توزیع و در اختیار آنان قرار گرفت و بقیه به صورت خود مصرفی بوده است.
رنجبر از فعالیت ۳۰ گندمکار در گندمزار‌های نور خبر داد و تصریح کرد: سالانه ۳۷۰ تن گندم به ارزش اقتصادی ۶ میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال در این شهرستان تولید می‌شود.
او گفت: به دلیل وجود پروتئینی به نام گلوتن در گندم که تشکیل دهنده خمیر آرد گندم و ماده کلیدی در تولید محصولات تخمیری آرد گندم است، در طول پنج دهه گذشته استفاده از آن در مصارف غذایی و صنعتی در حال گسترش است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :